HTML

Is That All?

Friss topikok

Linkblog

2013.06.14. 00:45 a.c.e.

"Jó érkezést"? Inkább jó utat.


   Élt egyszer egy kisfiú. Korán kiderült róla, hogy remek képességekkel rendelkezik, és mivel még középiskolás korában is rendre jó jegyekkel tért haza a suliból, szülei nagy reményeket fűztek hozzá. Persze zeneiskolába is beíratták szemük fényét, és eredményeivel gyakran dicsekedtek a rokonok előtt.

Teltek-múltak az évek, jött az érettségi, az egyetem, a srác keményen tanult, igyekezett szabadidejében is  képezni magát. Környezetében sokan biztatták: sokra viszed, meglátod!

Éppen a doktoriját vitte köttetni, amikor megbotlott az üzlet lépcsőjén, és fejjel nekiesett egy párkánynak. Mentővel kellett elszállítani, kiderült, hogy elég súlyosan sérült a hippokampusz.
A gyerek pedig, aki időközben férfivá érett, csak ült a kórházi ágyon, olvasgatta a saját disszertációját, és egy árva szót sem értett belőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://isthatall.blog.hu/api/trackback/id/tr955360729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása